
HICKSVILLE UFSD 

 

  

2320 

 

          (  ) Required 

          (  ) Local 

          (X) Notice 

 

SPECIAL MEETINGS 

 

 Special meetings of the Board of Education may be called by any school 

board member.  Generally, the Board President shall facilitate such requests. 

 

 Such meeting requires a notice of 24 hours to all Board members.  

 

 If, in an emergency, a special meeting is held before the 24-hour notice 

can be given, each member may be asked to sign a waiver of notice.  A statement 

regarding the time of notice and signature of such forms shall be entered in the 

minutes. 

 

 

Ref: Education Law §§1606; 2504; 2563 

 Open Meetings Law, Public Officers Law §§100 et seq. 
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